Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor hardlopen of wandelen en de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing op het parcours kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt of wandelt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt. Wandelaars starten in wave 1.

LOCATIES

Hieronder vind je binnenkort overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Gashouder

Iedereen die wel eens een rondje heeft gelopen in het Frontenpark, kent dit gebouw. We hebben het over de Gashouder en wij gaan hier doorheen!

The Student Hotel

Een primeur. De laatste gasten liggen waarschijnlijk net in bed als wij binnenkomen. We lopen namelijk door The Student Hotel. De voormalige Sphinx-fabriek is nu een artistiek hotel met 378 kamers. Dus, overweeg je een paar dagen Maastricht? Dan is The Student Hotel zeker een aanrader!

Euroscoop Maastricht

Het gebouw aan de Wilhelminasingel, jouw tweede woonkamer sinds 1994, is opnieuw onderdeel van het parcours! We gaan door Euroscoop Maastricht. Groovie!

De Roej Neus

Zet je feestneus maar op, want we lopen ook door de leukste carnavals- en feestwinkel van Mestreech, De Roej Neus. Alaaf!

Roooms

Aan de Boschstraat in Maastricht zit ROOOMS. Hier werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandige professionals, startups en grote organisaties elkaar. Ben je een beetje een ondernemend type? Neem je visitekaartje dan maar mee.

Complex Maastricht

Neem naast je hardloopschoenen ook je dansschoenen mee voor als we door Complex Maastricht gaan lopen/dansen.