Dit is het parcours!

images

Op zaterdag 30 november is het zover! De allereerste avondeditie van de KLM Urban Trail Series in Maastricht. Wat je kunt verwachten? Een unieke ontdekkingstocht op hardloop- of wandelschoenen waarbij we een aantal unieke locaties van binnen zien. Onderweg hebben we bovendien een flink aantal (muzikale) verrassingen voor je in petto.

Als het donker begint te worden, beginnen we aan de KLM Urban Trail Maastricht. De startstraat is al direct indrukwekkend, we starten op 30 november namelijk in de historische Sphinxpassage. Vervolgens start de route van 5 of 10 km door Magisch Maastricht. Wat je kunt verwachten? De stad is geheel verlicht in kerstsferen. Maak je dus klaar voor een sfeervolle loop door de gezellige stad Maastricht. Dit weekend start de jaarlijkse kerstmarkt, dus er is genoeg te beleven in de stad.

Tijdens het hardlopen of wandelen zijn er maar liefst 15 locaties die de deuren voor jou open zetten. Wat je kunt verwachten? We gaan door een bioscoopzaal van Euroscoop en Pathe, de Lutherse kerk en een carnavalswinkel De Roej Neus. Zin in een dansje? Het gaat bij de KLM Urban Trail Maastricht niet om de tijd dus je kunt bij een aantal locaties een klein dansje wagen. Wat te denken van Complex Maastricht of het aloude en in Maastricht alom bekend Bernaards Dans- en Partycentrum. Wist je dat in Maastricht een boekhandel in een kerk is gevestigd? We gaan er dwars doorheen, want ook Boekhandel Dominicanen is onderdeel van het parcours. We nemen natuurlijk ook een kijkje bij locaties waar je normaal niet kunt of mag komen, zeker niet op hardloopschoenen. Wat dacht je van Studentenvereniging Circumflex. Of de indrukwekkende Gashouder Maastricht. Je hebt 'm vast wel eens gezien van buiten, we gaan er op 30 november dwars doorheen. Na 5 of 10 km hollen of wandelen door Maastricht ontvang je bij de finish niet alleen een medaille maar ook een drankje en een stuk heerlijke vlaai. De run nog even nabespreken doe je natuurlijk in de gezellige bar van The Student Hotel, direct na de finish.

Nog niet ingeschreven? Wacht niet te lang er zijn nog een paar startbewijzen beschikbaar!

Bekijk het volledige parcours en een overzicht van alle locaties hier.